ULIKE Sapphire Air+ luxus IPL szőrtelenítő, sötétzöld - iRob (2024)

Ismerd meg a világ egyik legjobb otthoni luxus IPL készülék gyártójának az ULIKE-nak, Sapphire Air+ IPL otthoni szőrtelenítő gépét, melyet korlátlan villanás, extraerős 19,8J, FDA minősítés, Ultragyors 0,8 másodperc/villanás, 5 intenzitási szint, Ultra Sapphire ice-cooling bőrhűtő funkció! Sötétzöld-arany és fehér-arany színekben! A piacon lévő IPL és Lézeres otthoni szőrtelenítő gépektől eltérő technológiai, kezelési és megjelenési újdonságokkal rendelkező ULIKE újragondolta az otthoni szőrtelenítés világát! Az Ulike Sapphire Air+ IPL otthoni szőrtelenítő gép egy erőteljes készülék, amely pillanatok alatt sima és csábító bőrt varázsol extra erővel fájdalommentesen. Az otthoni szőrtelenítés újabb szintje a hihetetlen eredményekért. Élvezd a fájdalommentes és hatékony szőrtelenítést az ULIKE segítségével. Eredményes és hosszan tartó szőrtelenítés 560-1200 nm hullámhosszon, MAX 19,8 J erősségen, akár 93,29% szőrcsökkenés 4 hét alatt! Szalonélmény otthonra! Az Ulike Sapphire IPL otthoni szőrtelenítő gép egy olyan hűtött fejű, hom*orú végű szőrtelenítő gép, amely forró/meleg fényű orvosi szőrtelenítő technológiát alkalmaz. Ez a miniatürizált kivitelű eszköz otthoni használatra készült. A készülék szalon-szintű eredményeket hoz otthona kényelmében a lézeres szalonkezelések költségeinek töredékéért, nem beszélve az otthoni intimitásról és a folyamatos időpont egyeztetésekről. Egy ULIKE készülék egy életre szóló befektetés.

Üdvözlünk az ULIKE-nál, az otthoni szépségápolási eszközök vezető ellátójánál, akik 2013 óta több mint 3 millió terméket értékesítettek 17 országban világszerte. Célunk az, hogy megoldást nyújtsunk a nők szőrtelenítési problémáira ezért hoztuk létre a hordozható, professzionális és fájdalommentes IPL szőrtelenítő eszközöket, amelyek otthonod intimitásában szalonminőségű élményt nyújtanak. Kutatás és fejlesztés áll a középpontunkban, legújabb innovációnk, az ULTRA Sapphire Ice-Cooling szabadalmaztatott technológiánk, egy háromszoros hőmérséklet-szabályozással rendelkező hűtőrendszer, amely jelentősen csökkenti a fájdalmat és a gyakori mellékhatásokat. Készülékeink garantáltan eredményt hoznak mindössze 3-6 hét alatt, így az ULIKE biztonságos, kényelmes és hatékony választás a szőrtelenítés terén. További információk az ULIKE vállalatról ide kattintva érhető el.

Az ULIKE Sapphire Air+ IPL szőrtelenítőt az érzékenyebb bőrűek is biztonságosan, fájdalom nélkül használhatják egész testükön, beleértve az érzékenyebb területeket is, köszönhetően az 5 intenzitási szintnek. A maximális eredményekért különböző testrészeken különböző intenzitást kell alkalmazni. A makacsabb területektől kezdve egészen az érzékenyebb területekig hatékonyan használható.

Az ULIKE Sapphire Air+ szőrtelenítő készülék IPL, azaz villanófényes technológiával pusztítja el a szőr gyökerét, ezzel megakadályozva az újabb szőrszálak növekedését. Ahhoz, hogy az IPL szőrtelenítés megfelelően eredményes legyen, kontrasztnak kell lennie a bőrtónus és a szőrszín között. Mivel az IPL fényt a melanin elnyeli és hő keletkezik, a szőrtüsző elpusztulhat, ami hosszú távú szőrtelenítést eredményez. Az IPL technológia lényege, hogy segít megtörni a szőrszálak növekedési ciklusát, ezzel életképtelenné téve azokat. Az ismételt kezelésekre azért van szükség, a szőr különböző növekedési fázisai miatt, mivel azt kizárólag a növekedési fázisban lehet elpusztítani. Az ajánlott ismétléseknek megfelelően, előbb-utóbb azokat a szőrszálakat is sikeresen kezelni tudja, amelyek a korábbi kezeléseknél más növekedési fázisban voltak. A legjobb az IPL-es kezelésekben, hogy megakadályozza a szőrszál újjáéledését mindaddig, amíg rendszeresen végzi a kezeléseket.

Fájdalommentes ice-cooling hűtő funkció a zafír üvegnek köszönhetően. Az ULIKE klinikailag minősített, szabadalmaztatott zafír ice-cooling technológiát alkalmaz, ezáltal a hőmérséklet 70 Celsius-ról 10 Celsius-ra csökken a bőrrel való érintkezés helyén. A kezelések alatt a hatékonyság tovább fokozható általa, mivel az intenzitási szintet magasabbra lehet állítani, mégsem fogja irritálni a bőrt. A kezelések után pedig nyugtatja, hűsíti a bőrt.

Kétféle kezelési mód:
Folyamatos kezelési mód:
használata közben tartsd lenyomva a készülék közepén található gombot. A készülék egyenlő időközönként folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a villanásokat. A kezelt testfelületen folyamatosan csúsztatva, a nagy testrészek is perceken belül teljesen lekezelhetőek.

Koncentrált kezelés: csak nyom és villant. A kisebb, kényes területekre ajánlott, mint például a bikinivonal vagy az ajak felső része. Egyszerűen csak helyezd a készüléket a bőrre és nyomd meg a középen található gombot minden alkalommal, amikor szeretnéd, hogy villantson.

Biztonságos és eredményes szőrtelenítés a legtöbb bőr-és szőrszínre: az ULIKE Sapphire air+ IPL szőrtelenítő készüléket a sötétebb bőrszínnel rendelkezők is bátran használhatják. A készüléket az arcon és a test bármely részén biztonságosan lehet használni. Az alábbi ábra megmutatja, hogy milyen bőr- és szőrtípusokon használható a készülék. Kérjük, használat előtt ellenőrizd le, hogy az alábbi táblázat szerint a bőr- és szőrtónusod alkalmas-e az IPL szőrtelenítő kezelésre.

Az ULIKE Sapphire Air+ IPL szőrtelenítő használata:

  1. lépés: Borotváld le a szőrszálakat és tisztítsd meg a kezelendő területet.
  2. lépés: Csatlakoztasd a tápkábelt, és kapcsold be az ULIKE Sapphire Air 3 készüléket, az oldalán található be/kikapcsoló gombbal.
  3. lépés: Állítsd be az intenzitási szintet a be/kikapcsoló gomb többszöri megnyomásával.
  4. lépés: Viselj védőszemüveget a szemed védelme érdekében.
  5. lépés: Tedd a kezelőfejet közvetlenül a bőrre, és az érzékelő kigyullad, jelezve, hogy készen áll a munkára.
  6. lépés: Nyomd meg a termék közepén elhelyezkedő gombot a villantás megkezdéséhez.
  7. lépés: Az ULIKE készülék kikapcsolásához nyomd meg a be/kikapcsoló gombot 1-2 másodpercig.

Milyen rendszerességgel használjam az ULIKE Sapphire Air+ készüléket?

Látható eredmények 4 hét alatt, amennyiben megfelelő rendszerességgel kezelsz a készülékkel:

  • Első 1-2 hétben heti 3 alkalom, látható szőr csökkenés és lassabb növekedés
  • 3-4. héten heti 2 alkalom, a szőrszálak fokozatosan elvékonyodnak
  • 4 hét után havi 1-2 alkalom, az állandó hatásért

ULIKE Sapphire Air+ luxus IPL szőrtelenítő, sötétzöld - iRob (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Madonna Wisozk

Last Updated:

Views: 6377

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Madonna Wisozk

Birthday: 2001-02-23

Address: 656 Gerhold Summit, Sidneyberg, FL 78179-2512

Phone: +6742282696652

Job: Customer Banking Liaison

Hobby: Flower arranging, Yo-yoing, Tai chi, Rowing, Macrame, Urban exploration, Knife making

Introduction: My name is Madonna Wisozk, I am a attractive, healthy, thoughtful, faithful, open, vivacious, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.